Gospelkoor Rejoice geeft een kerstconcert.
Gospelkoor Rejoice geeft een kerstconcert. (Foto: Rijk Rijksen)

'Rejoice' gezamenlijk met kerst

Het Gospelkoor Rejoice geeft alweer voor de achtste keer het RejoiSing Christmasconcert. Het concert bestaat uit nummers van het eigen kerstrepertoire aangevuld met traditionele kerstnummers.

Vleuten - Als thema is gekozen voor "Welcome to our world". De inspirerende gastmuzikant deze avond is niemand minder dan trompettiste Melissa Venema. Een concert waarin het koor u vooral muzikaal mee neemt in het thema 'naastenliefde.' De muzikale leiding is in de vertrouwde handen van de immer enthousiaste Remco Hakkert. Het concert vindt plaats in de Torenpleinkerk te Vleuten. Zaterdag 21 december verzorgt het Gospelkoor twee concerten, één om 18.30 uur en één 20.30 uur. De toegangsprijs is €7,50. p.p. Wilt u dit concert niet missen, bestel dan nu kaarten via de website www.gospelkoorrejoice.nl, of bij Annie's Bloemenwinkel, Stationsstraat 53 in Vleuten. Als de concerten nog niet zijn uitverkocht, kunt u op de avond zelf ook kaarten kopen aan de deur. Houd ook hiervoor de website www.gospelkoorrejoice.nl in de gaten.

Gospelkoor Rejoice bestaat dit jaar al 45 jaar! Dat vieren zij extra door te genieten van een concertreeks samen met de koren Spring en Sign. In oktober vond het eerste bijzondere concert plaats. In maart en juni 2020 volgen er nog twee.

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden