Gratis bloeddrukmetingen bij Vegro

UTRECHT - De bloeddruk is een duidelijke graadmeter om te checken hoe gezond het lichaam is. Vegro organiseert daarom iedere eerste woensdag van de maand gratis bloeddrukmetingen. Op woensdag 5 februari is men tussen 10.00 en 15.00 uur welkom bij Vegro in Utrecht, gevestigd aan het Haroekoeplein 14. Een afspraak maken is niet nodig.

Bij iedere hartslag wordt bloed vanuit het hart door het lichaam gepompt. De bloeddruk is de druk die het bloed hierbij op de bloedvaten uitoefent. Deze bloeddruk is bij iedereen en op elk moment van de dag anders. De bloeddruk kan een hoop vertellen over de conditie waarin men verkeert. Het is daarom van belang de bloeddruk regelmatig te controleren.

Diverse hulpmiddelen

Er zijn hier diverse hulpmiddelen verkrijgbaar, zoals een bloeddruk- of vetmeter, om ook regelmatig zélf de gezondheid te checken. De medewerkers kunnen geen medisch advies aan de meting verbinden. Bij afwijkende waarden kan contact opgenomen worden met een huisarts. Kijk voor meer informatie op vegro.nl of bel gratis naar 0900 2 88 77 66.

Vegro verzorgt de uitleen, verhuur en verkoop van verpleegartikelen, hulpmiddelen en kraamzorgproducten. Vegro werkt hiervoor samen met verschillende (thuis)zorgorganisaties en heeft winkels door heel Nederland. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vegro, afdeling Marketing & Communicatie, tel. 0625239070.

De informatie in deze e-mail is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Het is voor een ander dan de geadresseerde niet toegestaan de (mogelijk vertrouwelijke) informatie openbaar te maken, of anderszins te gebruiken. Indien u deze e-mail bij vergissing ontvangt informeer dan de afzender en verwijder deze e-mail van uw systeem. Aan de inhoud van de e-mail kunnen geen rechten worden ontleend. Op alle opdrachten van Vegro zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd onder nummer 27365306, bij de Kamer van Koophandel te Leiden. In deze voorwaarden is een beperking van aansprakelijkheid opgenomen. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar www.vegro.nl

Rob Zantinge
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden