Elvis 'The King of rock 'n' roll Presley herleeft binnenkort in muziekpodium De Azotod in De Meern.
Elvis 'The King of rock 'n' roll Presley herleeft binnenkort in muziekpodium De Azotod in De Meern.

Elvis 'The King' Presley herleeft in De Meern

DE MEERN - Bezoekers worden op 8 mei in De Azotod meegevoerd naar het tijdperk van de rock 'n' roll. De beginjaren van Elvis' muzikale carrière, de fifties en sixties, worden op een authentieke, ongepolijste wijze neergezet door Michael Glaysher.

Michael brengt bekende songs ten gehore, zoals That's all Right, I need you're love tonight, Jailhouse Rock en andere.
De latere Elvis-periode wordt vertolkt door één van 's werelds beste Elvis Tribute Artists, Ciarán Houlihan. Hij heeft in twaalf jaar tijd zijn sporen op het podium ruimschoots verdiend, hetgeen wordt bevestigd door de vele prijzen die hij won, waaronder All Ireland Elvis champion, European Elvis gospel champion en European Elvis champion.

Terug in de tijd

Op charismatische, energieke maar vooral passionele wijze weet Ciarán zijn toehoorders zo te grijpen, dat zij zich terug in de tijd wanen.
Beide performers worden begeleid door The Graceland Band, één van 's werelds beste live-bands op het gebied van Elvis' muziek. En ook de achtergrondzangeressen Mills & Boon zijn van uitzonderlijke klasse. Deze fantastische avond belooft er één te worden om nooit meer te vergeten. Aanvang: 20.30 uur. Tickets à 25 euro zijn te koop via https://eventix.shop/fqdggecb

Rob Zantinge
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden