HC Rijnvliet is een hockeyvereniging waar spelplezier, sportiviteit en teamgevoel voorop staan. Eigen foto
HC Rijnvliet is een hockeyvereniging waar spelplezier, sportiviteit en teamgevoel voorop staan. Eigen foto (Foto: HC Rijnvliet)

Aanmelden bij HC Rijnvliet voor nieuw hockeyseizoen

HC Rijnvliet is de gezelligste hockeyclub van Leidsche Rijn. Tenminste, dat vindt de club zelf. Het is in ieder geval een club waar iedereen elkaar kent.

LEIDSCHE RIJN - Bij HC Rijnvliet kunnen jeugdige belangstellenden zich van zondag 1 maart tot en met donderdag 30 april aanmelden voor het seizoen 2020/2021, dat eind augustus begint. Aanmelden kan via de website. Voor de eerstejaars F-jeugd (6 en 7 jaar) is er zelfs per direct al plaats; zij kunnen meteen met hockeyen beginnen. Bij de overige categorieën is er doorgaans ook snel plek. HC Rijnvliet is een hockeyvereniging waar spelplezier, sportiviteit en teamgevoel voorop staan. Met maar liefst twee watervelden én een zandveld én met speciaal aangetrokken, goed opgeleide trainers van hockeywerkt.nl, is er voldoende aandacht voor de ontwikkeling en begeleiding. Er zijn mogelijkheden voor trainingen voor lijn- en breedteteams. Kortom; iedereen kan in zijn eigen tempo (leren) hockeyen. De jeugd speelt op zaterdag, de senioren hockeyen op zondag. Eerst kennismaken? Dan kan ook. HC Rijnvliet ontvangt belangstellenden graag in het nieuwe clubhuis. Mail voor een afspraak naar jeugd@hcrijnvliet.nl

Meteen inschrijven? Dat kan vanaf 1 maart.

Rob Zantinge
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden