DOX streamt theaterdansvoorstellingen

UTRECHT - Door Coronamaatregelen gaan alle voorstellingen van DOX tot 1 juni niet door. Maar DOX zit niet stil. Sinds deze week streamen zij levendigheid en power naar de huiskamers. Iedere woensdag zet DOX een nieuwe stream live en kondigt zij de stream van volgende week aan. Daarnaast startten zij een heuse digitale Flashmob Challenge met als hoogtepunt de flashmob voor jong en oud op zondag 29 maart om 17.00 uur via Zoom.

Ga lekker in je onesie zitten op de bank of dans keihard mee in je dans outfit, alles mag. Zet wat popcorn erbij & chill. Vanaf deze week staat de theaterdansvoorstelling 100% Selfmade online. Acht jonge mannen, verliefd op dansen, met verschillende achtergronden en allemaal eigenwijze laatbloeiers, jagen hun droom na: een leven als danskunstenaar. De ambities zijn hoog, maar lukt het hen om ook werkelijk tot iets te komen en blijft het collectief overeind? We zijn getuigen van de poging. DOX en Maas TD werkten met de stoere mannen van 155 aan deze spectaculaire dansshow. Bekijk de show nu op wijzijndox.nl

Live vanaf 1 april: Guerrilla

Gevaarlijk woord, met dubbel r en dubbel l. We bedoelen guerrilla. Spaans woord. Het betekent kleine oorlog. Tegen wat je maar wil. Een oorlogje tegen de wereld. In Guerrilla onderzoeken AYA en DOX of je in verzet wil komen. Deze voorstelling staat vanaf 1 april live op wijzijndox.nl

Digitale flashmob ZIJLIJN

Doordat de première van DE ZIJLIJN van zondag 29 maart is geannuleerd, organiseren het Utrechtse talentenhuis DOX en het Almeerse theatergezelschap BonteHond een speciale digitale flasmob voor de hele familie! Dans nu elke dag mee met de dansers van DE ZIJLIJN en leer de dans via de Instagram en Facebookpagina @wijzijndox op je eigen tempo thuis. Op zondag 29 maart om 17:00 uur dansen we live via deze ZOOM-link met iedereen de hele ZIJLIJN dans. Een speciale digitale-flashmob-danschallenge-première! Een speciale digitale-flasmob-danschallenge-première! Bezoek wijzijndox.nl voor meer informatie.

Waar te zien?

Alle streams en challanges zijn te vinden op wijzijndox.nl en uiteraard ook op de Instagram en Facebookpagina’s: wijzijndox.

Rob Zantinge
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden