De 24-delige serie ‘Nachtegaal en Zonen’ is vanaf maandag 6 april iedere werkdag te zien op RTV Utrecht.
De 24-delige serie ‘Nachtegaal en Zonen’ is vanaf maandag 6 april iedere werkdag te zien op RTV Utrecht. (Foto: )

'Nachtegaal en Zonen' terug op RTV Utrecht

UTRECHT - Vanaf 6 april kunnen de inwoners van de provincie Utrecht nogmaals genieten van hun eigen regiodrama: ‘Nachtegaal en Zonen’. In het kader van Troost TV zendt RTV Utrecht de in 2007 gemaakte regiosoap nog een keer in zijn geheel uit! De 24-delige serie ‘Nachtegaal en Zonen’ is vanaf maandag 6 april iedere werkdag te zien op RTV Utrecht.

Nachtegaal en Zonen vertelt het verhaal van aannemer Akkie Nachtegaal (60), zijn vrouw Corrie (60) en hun zonen Sjon (34), Steef (28) en Mike (19). Nadat aannemer Akkie een herseninfarct krijgt, moeten zijn twee oudste zoons leren om samen te werken om hun vader te helpen het bedrijf gaande te houden tot hij weer beter is. 

Productie van NL Film

Nachtegaal en Zonen is een productie van NL Film in opdracht van RTV Utrecht. NL Film is onder andere ook verantwoordelijk voor het grote succes van de Twentse dramaserie ‘Van Jonge Leu en Oale Groond’.

Nachtegaal en Zonen is vanaf maandag 6 april iedere werkdag tussen 12.00 en 17.00 uur elk uur te zien op RTV Utrecht en daarna ook terug te kijken via rtvutrecht.nl/gemist

Rob Zantinge
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden