Schoolkinderen van Leidsche Rijn wordt gevraagd om een tekening van een bloem te mailen naar viermeileidscherijn@gmail.com. Eigen foto
Schoolkinderen van Leidsche Rijn wordt gevraagd om een tekening van een bloem te mailen naar viermeileidscherijn@gmail.com. Eigen foto

4 en 5 mei Leidsche Rijn anders dan gebruikelijk

LEIDSCHE RIJN - Door de coronamaatregelen kan de inmiddels vijfde dodenherdenking voor Leidsche Rijn op het Berlijnplein niet doorgaan. Om deze belangrijke traditie niet helemaal te laten passeren, wordt op de website van de Stichting 4 en 5 mei Leidsche Rijn een korte film gepubliceerd met een alternatieve herdenking. 

Schoolkinderen van Leidsche Rijn wordt gevraagd om een tekening van een bloem te mailen naar viermeileidscherijn@gmail.com. Deze ‘digitale’ bloemen worden meegenomen in de film die op 4 mei vanaf 19.45 uur te zien zal zijn op www.stichting4en5meileidscherijn.nl en op onze sociale media kanalen.

Korte film

Door de coronamaatregelen kan het eerste vrijheidsfeest voor Leidsche Rijn in Castellum Hoge Woerd niet doorgaan. Om toch aandacht te besteden aan dit bijzondere jubileum, wordt op de website van de Stichting 4 en 5 mei Leidsche Rijn een korte film met gesprekken over 75 jaar vrijheid gepubliceerd. Deze film is op 5 mei te zien op www.stichting4en5meileidscherijn.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden