FC Utrecht voor Voedselbank naar Vleuten/De Meern

VLEUTEN/DE MEERN - FC Utrecht bezoekt weer een Utrechtse wijk om lang houdbare producten voor de Utrechtse Voedselbank in te zamelen. Ditmaal - en voorlopig voor de laatste keer - komt FC Utrecht op dinsdag 19 mei naar Vleuten/De Meern. Eerder waren er succesvolle acties bij Stadion Galgenwaard en in de wijken Utrecht-Zuid, Overvecht en Leidsche Rijn.

Op meerdere locaties kunnen inwoners van Vleuten/De Meern de producten dinsdag tussen 15.00 en 19.00 uur achterlaten. Dan rijdt een FC Utrecht-busje rond en worden de inwoners opgeroepen hun lang houdbare producten op één van de locaties achter te laten. FC Utrecht zorgt er voor dat dit op een veilige manier gebeurt, dus volgens de RIVM-richtlijnen.

Locaties

De locaties in Vleuten/De Meern zijn:
- De Scheg, IJzervarensingel 14 in Utrecht
- Schakel, Schoolplein 1, Vleuten
- Weide Wereld, Teunisbloemlaan 50, Utrecht
- HKP De Meern, Meerndijk 126, Utrecht
- Parkeerplaats AH in het centrum van Vleuten, waar de grote FC Utrecht-bus staat
 - En bij de kleine FC Utrecht-bus voor winkelcentrum De Meern.

Enthousiaste reacties

“Hopelijk is onze actie in Vleuten/De Meern net zo succesvol als die in de andere wijken”, zegt Nynke Bakker, Manager Maatschappelijk bij FC Utrecht. “Daar ga ik uiteraard wel vanuit. Tot nu toe merkten we elke keer dat de inwoners van de Utrechtse wijken enthousiast reageerden. Dus we rekenen erop, dat dat in Vleuten/De Meern ook weer het geval zal zijn.”

De medewerkers van FC Utrecht zorgen ervoor dat de lang houdbare producten direct bij de Voedselbank terecht komen. Deze verdeelt de producten onmiddellijk onder de gezinnen die ze hard nodig hebben.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden