Winkelcentrum Terwijde heeft bezorgservice

LEIDSCHE RIJN/VLEUTEN/DE MEERN - Winkelcentrum Terwijde is onlangs haar eigen bezorgservice gestart. Via de webshop van het winkelcentrum kunnen klanten hun boodschappen eenvoudig online bestellen. De bestellingen worden op een elektrische bakfiets rondgebracht in heel Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern. Meer informatie is te vinden op www.webshop.winkelcentrumterwijde.nl 

"Ook wij moeten met onze tijd mee. We hebben een mooi aanbod van (vers)winkels en we willen onze klanten comfort bieden. Vanaf nu kunnen ze hun brood, vleeswaren of gezondheidsproducten thuis laten bezorgen. En dat zonder bezorgkosten", aldus Ton Oostveen, slager en voorzitter van het Winkelcentrum. Hij vervolgt: "We verwachten er veel van. De eerste bestellingen zijn reeds afgeleverd en mensen reageren dol enthousiast."

Deelnemende winkels

De winkels die momenteel deelnemen aan de bezorgservice zijn Bakkerij Neplenbroek, Keurslager Ton Oostveen, Sugarlips Cakes, Bloemenmagazijn Johan, Schoen- en Sleutelmakerij Terwijde, Schoonheidsinstituut Terwijde, Boekhandel Kees en G&W de Weegschaal.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden