Het was genieten. (Foto: Johan Maaswinkel)
Het was genieten. (Foto: Johan Maaswinkel) (Foto: )

Hot Club Utrecht en Muziekbingo in Parkhof

VLEUTEN - Afgelopen vrijdagmiddag zijn de bewoners van Zorgcentrum Parkhof vrolijk opgeluisterd met een muziekoptreden van Hot Club Utrecht. 

Deze 5-koppige Utrechtse formatie speelde met hun akoestische jazz op vier verschillende plaatsen rondom het complex. Alle bewoners van Parkhof alsmede de aanleunflats Bottenstein en Hinderstein konden vanuit hun kamer of balkon veilig genieten. Spelen voor ouderen op afstand is natuurlijk niet zoals in een drukke zaal of kroeg, maar de dankbaarheid die de band voelde was dusdanig dat ze op het einde niet van stoppen wisten. Ruim een uur na de afgesproken tijd lieten zij hun een laatste noot klinken.

Klapper van de middag was de Muziekbingo van Mr. en Mrs. Bing. Bewoners zaten op ruime afstand van elkaar in de zonovergoten binnentuin. Na het draaien van een nummertje uit de bingo-molen startte Dj. Bing het bijbehorende nummer uit de setlijst die uit Oudhollandse Krakers bestond. Er werd volop meegezongen en bewogen, het was voor velen een feest der herkenning. Alle prijzen die belangeloos beschikbaar waren gesteld door de plaatselijke ondernemers uit Vleuten en omstreken, werden met veel enthousiasme in ontvangst genomen. Dit festijn, mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds, was een lichtpuntje in de week en voor herhaling vatbaar.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden