Start kaartverkoop nieuw seizoen Podium Hoge Woerd


In het nieuwe, 6e theaterseizoen wordt er een divers palet aan voorstellingen geboden (Foto: Privé)
In het nieuwe, 6e theaterseizoen wordt er een divers palet aan voorstellingen geboden (Foto: Privé) (Foto: )

Start kaartverkoop nieuw seizoen Podium Hoge Woerd

Goed nieuws: vanaf begin september is Podium Hoge Woerd open met een gloednieuw seizoen.

DE MEERN - Nadat het een tijd stil is geweest in de theaterzaal, presenteert Podium Hoge Woerd op donderdag 9 juli om 10.00 uur met trots de eerste helft van het nieuwe theaterseizoen (t/m december 2020). Kaarten bemachtigen is alleen mogelijk via de website. Marjan van Huystee, programmeur Podium Hoge Woerd: “Ik ben heel blij dat het toch gelukt is een goed programma samen te stellen en dat we weer open gaan na deze rare theaterloze periode. Het is even wennen om ons weer in grotere groepen te begeven, maar ik weet dat we op een veilige manier werken. Ik hoop dat ons programma aanspreekt. Ik nodig dan ook iedereen uit om te komen genieten van prachtig toneel, luisterrijke muziek, virtuoze dans en overheerlijke familie- en jeugdvoorstellingen. Ik hoop u snel weer in ons theater te zien!”

In het nieuwe, 6e theaterseizoen wordt er een divers palet aan voorstellingen geboden in deze eerste helft: september tot en met december 2020. "We zijn er trots op dat we vele bekende, minder bekende, hele talentvolle en jonge theatermakers, dansers en muzikanten een podium kunnen bieden. Sommige gezelschappen spelen zelfs twee keer op een avond, andere twee avonden of meer achter elkaar. Zo kunnen zij, en wij als theater, meer bezoekers de kans geven deze voorstellingen te bezoeken, ondanks de beperkte capaciteit door de 1,5m maatregel." 

Zo speelt meesterverteller Nasrdin Dchar vier keer zijn nieuwe voorstelling ADEM, speelt Sanne Wallis de Vries een voorstelling die er zonder corona nooit geweest zou zijn en komt Maas theater en dans met een bonte mix van theater, dans en muziek voor de hele familie. Toneelgroep Oostpool brengt Skylight, Diederik Jekel neemt mensen mee in de wetenschap en Holland Baroque brengt zijdezachte klanken. 

Désirée Majoor, directeur Podium Hoge Woerd/Theater Kikker: “In tijden van crisis zoals we die hebben doorgemaakt, zijn sociale contacten nog belangrijker dan anders. Dat is in mijn ogen ook de kern van theater: ontmoeting. Iedere theatermaker maakt een voorstelling die ons raakt, hoe je het ook wendt of keert. We zien ernaar uit om onze bezoekers daar weer deelgenoot van te maken. En daarnaast is het natuurlijk ook gewoon fijn om weer een avond met je geliefde, je kinderen, of goede vrienden uit te kunnen gaan.” 

Uiteraard worden de 1,5m- en hygiëne-maatregelen nageleefd. Er wordt dit jaar gewerkt met ongeplaceerde tickets om de maximale zaalcapaciteit te benutten én het publiek de benodigde ruimte te kunnen garanderen. In het najaar volgt meer informatie over de kaartverkoop voor het tweede deel van het seizoen, van januari tot en met mei 2021.
Bekijk het protocol op www.podiumhogewoerd.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden