Foto:

Café voor muziekliefhebbers

  Cultuur

Per 2019 organiseert Brasserie De Brouwerij iedere derde zondag van de maand een muziekcafé met live muziek. De artiesten treden op in de zaal naast het restaurant.

Vleuten - Bezoekers kunnen op iedere derde zondag van de maand, van 14.00 tot 17.30 uur, genieten van live muziek. Het eerste optreden vindt plaats op zondag 20 januari 2019. Op deze zondag zijn er drie live optredens gepland.

Brasserie De Brouwerij is gevestigd in Vleuten, op de Odenveldlaan 2. De toegang is gratis.

Programma

Jazz-gitariste Olga Savelkoel speelt een wervelend soloprogramma. Olga heeft in vele jazz bandjes en bigbands gespeeld, verder is zij gitaardocent. Het duo Helma en Egbert speelt covers uit de jaren 70 met gitaar en zang en ook de band Skinny Boy klimt deze avond op het podium van het muziekcafé. Skinny Boy begon met een passie voor de blues uit het begin van de vorige eeuw. Beïnvloed door nieuwere muziek en andere genres, ontstond een nieuw eigen geluid.

Open podium

Er is ook een mogelijkheid voor muzikanten om zich aan te melden voor een optreden in het kader van een open podium. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij B. van den Tempel via 06.40594263. Het is ook mogelijk om informatie te vragen in het restaurant.

Meer berichten