<p>Rijntje nodigt al haar vriendjes en vriendinnetjes uit voor haar verjaardag. Eigen foto</p>

Rijntje nodigt al haar vriendjes en vriendinnetjes uit voor haar verjaardag. Eigen foto

(Foto: )

Rijntje’s verjaardag in Leidsche Rijn Centrum

  Nieuwsflits

LEIDSCHE RIJN - Het is op zaterdag 26 september feest in Leidsche Rijn Centrum. Rijntje, de mascotte van Leidsche Rijn Centrum, wordt dan 2 jaar. Dit wordt gevierd met een verjaardagsfeest.

Er is die dag vanaf 12.00 uur van alles te doen in Leidsche Rijn Centrum, voor zowel jong als oud. Er rijdt een treintje waar kinderen op en af kunnen springen. Dit treintje stopt op verschillende punten in het winkelcentrum, waar leuke spelletjes te doen zijn. Elke halte staat in het teken van een Europees land, net als de straten van Leidsche Rijn Centrum. 

Activiteiten

Per halte zijn er activiteiten voor kinderen te doen, die passen bij dat land. Denk aan een pizza versieren in Italië of flamenco dansen in Spanje.

Uitnodiging

Rijntje nodigt al haar vriendjes en vriendinnetjes uit voor haar verjaardag. Deelnemen kan gratis door vanaf 12.00 uur een paspoortje op te halen bij het standbeeld van Rijntje. Met dit paspoort kunnen alle kinderen deelnemen aan de activiteiten. En is het paspoort helemaal vol met stempels? Dan ontvangen de kinderen bij inlevering ook nog een leuk cadeautje van Rijntje!

Kijk voor meer informatie op: www.leidscherijncentrum.nl/rijntje

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden