Logo brugutrecht.nl


<p>Per 9 oktober breidt Resto VanHarte haar aanbod op vrijdag in Leidsche Rijn uit met een extra shift per avond. Foto: Vincent van den Hooge</p>

Per 9 oktober breidt Resto VanHarte haar aanbod op vrijdag in Leidsche Rijn uit met een extra shift per avond. Foto: Vincent van den Hooge

(Foto: )

Samen eten voor meer verbinding in de stad

  Nieuwsflits

UTRECHT/LEIDSCHE RIJN - Van 1 tot en met 8 oktober is het de Week tegen Eenzaamheid. In heel Nederland is er extra aandacht voor het thema eenzaamheid en vinden er speciale activiteiten plaats. Zo ook bij sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte in Utrecht. Dankzij een donatie van Stichting BLADT Charity is hier op dinsdag 6 oktober een diner voor meer verbinding in de stad. Locatie is 3-Generatiecentrum Kanaleneiland op Bernadottelaan 23. Daarnaast is er op vrijdag 9 oktober een diner bij Resto VanHarte Leidsche Rijn in wijkcentrum Bij de Buren in Parkwijk op Eerste Oosterparklaan 76. 

Tijdens de diners verzorgen studenten van de Hogeschool Utrecht een (muzikaal) programma. Daarnaast krijgen alle gasten iets lekkers mee naar huis om iemand anders, die wel eens eenzaam is of alleen, te verrassen. Dus heb je behoefte aan gezelschap, zin om (betaalbaar) uit eten te gaan of wil je nieuwe mensen leren kennen? Meld je aan!

Extra shift 

Per 9 oktober breidt Resto VanHarte haar aanbod op vrijdag in Leidsche Rijn uit met een extra shift per avond. De populariteit van Resto VanHarte groeit in Leidsche Rijn en door de coronamaatregelen kan het buurtrestaurant minder mensen ontvangen dan voorheen. Om toch iedereen de kans te bieden om gezellig aan te schuiven, zijn er vanaf 9 oktober twee shifts per avond: één van half vijf tot kwart voor zes en één van half zeven tot circa half negen. Tussendoor wordt het restaurant snel coronaproof gereinigd zodat samen eten gezellig, lekker én veilig is. 

Reserveren verplicht

Iedereen is welkom bij de diners. Bijdrage in Kanaleneiland is 7 euro. Voor U-pas houders is het 6 euro, of 2 euro van de pas en 4 euro contant. Het diner is hier van 18.00 tot circa 20.00 uur. In Leidsche Rijn is de bijdrage 6 euro en 5 euro met korting. Hier is de eerst shift van 16.30 tot 17.45 uur en de tweede van 18.30 tot circa 20.30 uur. Reserveren is voor beide diners verplicht via https://reserveren.restovanharte.nl/ of bel 0900 900 3030 op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. Per diner is er een beperkt aantal plaatsen. 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten