<p>De cheque werd in ontvangst genomen door de Dierenbescherming én het Dierenbeschermersspel werd gespeeld. <span cstyle="Fotocredit">Eigen foto</span></p>

De cheque werd in ontvangst genomen door de Dierenbescherming én het Dierenbeschermersspel werd gespeeld. Eigen foto

1464 euro voor Dierenbescherming

  Nieuwsflits

VLEUTEN - De Dierenbescherming nam kort voor Dierendag een cheque van 1464 euro en 10 cent in ontvangst. Het geld was met een sponsorloop en de inzameling van lege flessen bijeengebracht door de kinderen van KOKO kinderopvang BSO De Tovertuin. 

De in totaal 170 kinderen renden afgelopen juli rondjes. Elk kind kreeg een stempelkaart, waarop hij of zij een dierenstempel kreeg per volbracht rondje. Familie en vrienden moedigden de kinderen aan. Pedagogisch medewerker Stèphanie liep zelf ook enthousiast mee. 

Benen

Thyn van 8 jaar liep zó hard, dat hij zijn benen letterlijk niet meer voelde. Isabelle van 10 jaar vond het heel vermoeiend. Terwijl haar moeder aan de kant ‘Kom op. Kom op!’ riep, antwoordde zij ‘ik wil niet meer!’ Isabelle heeft het echter wel afgemaakt. 

Geen adem en soms pijn

Nathan van 8 jaar had soms geen adem en soms pijn, maar vond de warming-up en het toejuichen heel leuk. “Het stomme is dat je moe werd en het superheet was”, aldus Nathan.
Een andere groep kinderen ging langs de huizen voor lege flessen. Sarah en Anouk haalden ruim honderd flessen op.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden