Jeroen Latijnhouwers opvolger Maya Eksteen bij Radio M Utrecht


<p>Jeroen Latijnhouwers heeft zin in de nieuwe uitdaging: &quot;Het is mij een eer en een genoegen om Maya te mogen opvolgen.&quot; Foto: RTV Utrecht</p>

Jeroen Latijnhouwers heeft zin in de nieuwe uitdaging: "Het is mij een eer en een genoegen om Maya te mogen opvolgen." Foto: RTV Utrecht

Jeroen Latijnhouwers opvolger Maya Eksteen bij Radio M Utrecht

  Nieuwsflits

UTRECHT - Jeroen Latijnhouwers presenteert vanaf maandag 4 januari Utrecht komt thuis bij Radio M Utrecht. Na 10 jaar neemt Maya Eksteen afscheid en geeft het stokje door aan Jeroen. Het radioprogramma Utrecht komt thuis is iedere werkdag van 17.00 tot 19.00 uur te horen op de regionale radiozender met nieuws, weer, verkeer en vaste rubrieken van onder andere dierenarts Martijntje en hovenier Jurgen, het juridisch loket en de consumentenbond. 

De beslissing om te stoppen met de presentatie van het goed beluisterde programma was niet makkelijk laat Maya weten “Het was een moeilijke beslissing hoor. Want ik heb met heel veel plezier programma’s gemaakt bij Radio M Utrecht. Zeker als je wat ouder wordt, vliegt de tijd voorbij en als je dan nog eens iets anders wilt oppakken, moet je op een gegeven moment de knoop doorhakken. Ik ben heel blij met mijn opvolger en wens de luisteraars heel veel plezier met hem!” 

‘10 jaar mooie radio’

Programmaleider van Radio M Utrecht Pieter Vorage zegt over het vertrek van Maya “Namens onze luisteraars en het team van Radio M Utrecht wil ik Maya bedanken voor 10 jaar mooie radio. Haar warme persoonlijkheid, humor en professionaliteit gaan we zeker missen! Met de komst van Jeroen Latijnhouwers zorgt Radio M Utrecht ook in het nieuwe jaar voor een prettig en vertrouwd geluid in namiddag.” 

‘Eer en genoegen’

De nieuwe presentator van Utrecht komt thuis, Jeroen Latijnhouwers, heeft zin in de nieuwe uitdaging “Het is mij een eer en een genoegen om Maya te mogen opvolgen bij Radio M Utrecht. Nog even en dan mag ík iedereen op een gezellige, informatieve manier meenemen van de middag naar de avond. Ik kan niet wachten om te beginnen!”

Utrecht komt thuis is iedere werkdag te horen van 17.00 tot 19.00 uur op Radio M Utrecht FM 93.1

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden