‘Rijntje doeboeken’ voor ziekenhuis en voedselbank


<p>Dinsdag ging Rijntje op pad om doeboeken af te geven in het St. Antonius Ziekenhuis (foto) en bij Stichting Voedselbank Leidsche Rijn<strong>.</strong> Foto: Content Today</p>

Dinsdag ging Rijntje op pad om doeboeken af te geven in het St. Antonius Ziekenhuis (foto) en bij Stichting Voedselbank Leidsche Rijn. Foto: Content Today

‘Rijntje doeboeken’ voor ziekenhuis en voedselbank

  Nieuwsflits

Mascotte Rijntje van Leidsche Rijn Centrum heeft onlangs haar eigen doeboek uitgebracht. Een boek vol met raadsels, puzzels, weetjes en moppen. Dinsdag ging Rijntje op pad om doeboeken af te geven in het St. Antonius Ziekenhuis en bij Stichting Voedselbank Leidsche Rijn.

Het ‘Rijntje Doeboek’ werd eerder speciaal voor de leden van de Rijntje Club tijdens een besloten feestje gelanceerd. Met het doeboek kunnen kinderen zich toch vermaken tijdens de donkere dagen. Naast de leden van de Rijntje Club wilde Rijntje ook graag de kinderen in het St. Antonius Ziekenhuis en minder bedeelde kinderen in de omgeving een doeboek aanbieden.

Ellen, kinderverpleegkundige St. Antonius Ziekenhuis: “Ontzettend leuk en sympathiek dat Rijntje bij ons is langs geweest om deze mooie doeboeken te brengen. Ik denk dat we de kinderen hier erg blij mee zullen maken. Namens het St. Antonius Ziekenhuis: Bedankt, lieve Rijntje en natuurlijk Leidsche Rijn Centrum!”

Ontzettend verrast

Sabiet, Amber en Julien, coördinatoren Stichting Voedselbank Leidsche Rijn: “We zijn echt ontzettend verrast met de boeken en dat Rijntje het hoogstpersoonlijk kwam brengen. Echt heel leuk! Als stichting zijn wij er voor mensen in Leidsche Rijn, Vleuten, Vleuterweide, De Meern, Veldhuizen, Terwijde, Langerak, Parkwijk en ’t Zand die onder of rond het social minimum leven en in financiële nood verkeren. Onze focus is dan ook op voedsel. Dit doeboek is zo vlak voor de kerstdagen een zeer welkom extraatje voor de kinderen. We vinden het een heel mooi gebaar van Leidsche Rijn Centrum.”

Leuke acties

Heb je nog geen doeboek en wil je er graag eentje? Verschillende winkels in Leidsche Rijn Centrum hebben leuke acties waarbij ze een doeboek weggeven. Bestel bijvoorbeeld bij Ma Bella Cake Café twee kerstcupcakes, kinderschoenen bij Blendz Sneakers Shoes & More of twee kinderpizza’s bij De Pizzabakkers Leidsche Rijn en ontvang een gratis doeboek. Op onze social media kanalen staan alle acties vermeld.

Info

Meer weten over de Rijntje Club? Kijk op www.leidscherijncentrum.nl/rijnjte voor meer informatie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden