Naschoolse activiteiten De Klimroos en Het Zand


<p><strong>&nbsp;In de laatste week van januari kunnen kinderen uit de wijk weer meedoen met een aantal leuke én nieuwe naschoolse activiteiten. Eigen foto</strong></p>

 In de laatste week van januari kunnen kinderen uit de wijk weer meedoen met een aantal leuke én nieuwe naschoolse activiteiten. Eigen foto

(Foto: )

Naschoolse activiteiten De Klimroos en Het Zand

  Nieuwsflits

LEIDSCHE RIJN - In de laatste week van januari kunnen kinderen uit de wijk weer meedoen met een aantal leuke én nieuwe naschoolse activiteiten op zowel Brede School De Klimroos als Brede School Het Zand. Voor alle leeftijdsgroepen tussen 4 en 12 jaar is er een aanbod. 

Zo zijn er op Brede School Het Zand Muziekcursussen (groep 1 tot en met 7) op de maandag, Graffity/Streetart (8+) en Kleutersport op de dinsdag en Tennis (8+) op de donderdag. Op Brede School De Klimroos kan er meegedaan worden aan een Toneelcursus (groep 5 tot en met 8).

Dansen

Op De Klimroos is er ook een Sportactiviteit (groep 1 en 2) op dinsdag en kan er gedanst worden op vrijdag door groep 2 t/m 4 bij Schrijfdans.

Door de samenwerking met SportUtrecht kunnen kinderen op woensdag bij Handbalvereniging Leidsche Rijn en Judovereniging Mackaay 5 lessen meetrainen met Handbal (9 en 10 jaar) en Judo (5 t/m 12 jaar).

De activiteiten zijn voor verschillende leeftijdsgroepen en starten in de week van 25 januari. Ook zijn er al cursussen vanaf 5 euro te volgen.

Info

Informatie over activiteiten op Brede School Het Zand is te vinden op: https://bredeschoolutrecht.nl/het-zand/activiteiten/

Inschrijven voor de activiteiten vanuit Brede School De Klimroos kan via de link: https://bredeschoolutrecht.nl/klimroos/activiteiten/

De Brede Scholen Het Zand en De Klimroos en haar partners verzorgen drie keer per jaar een naschools aanbod dat open staat voor alle kinderen in de wijk.
Verdere informatie bij de brede schoolcoördinator: h.bruinsma@bredeschoolhetzand.nl of info@bredeschooldeklimroos.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden