Veel Liefs verrast ouderen met kaartjes


<p><strong>Zeker nu de donkere wintermaanden zijn aangebroken, voelen veel ouderen zich eenzaam.</strong></p>

Zeker nu de donkere wintermaanden zijn aangebroken, voelen veel ouderen zich eenzaam.

Veel Liefs verrast ouderen met kaartjes

  Nieuwsflits

ALMERE/UTRECHT - Veel Liefs is een kaartenactie voor thuiswonende ouderen gestart. Deze groep is nu al bijna een jaar in isolement door de coronapandemie. Zeker nu de donkere wintermaanden zijn aangebroken, voelen veel ouderen zich eenzaam.

Anouk van de Laar, hospitality trainer en een van de initiatiefnemers van Veel Liefs: ‘Een kaartje geeft het gevoel dat er aan je gedacht wordt. Dat is precies wat we met deze actie willen bereiken. We hopen dat heel veel mensen mee gaan doen, zodat we veel ouderen kunnen verrassen.’

Veel Liefs is een initiatief van professionals in de hospitality branche. Tijdens de eerste coronagolf hebben zij met Veel Liefs tienduizend mensen in de gehandicapten- en ouderensector verrast met puzzels en spelletjes. Ook voor de ziekenhuiszorg heeft Veel Liefs vorig jaar een actie opgestart waarbij veel kinderen blij zijn gemaakt met een buddybeer voor steun tijdens de ziekenhuisopname van een ouder met kanker. 

Samenwerking

Veel Liefs werkt nauw samen met een netwerk van A-merken, retailers en andere organisaties. Femke Riel, ook initiatiefnemer van Veel Liefs: ‘We gaan de kaartenactie combineren met iets lekkers en een klein cadeautje. We hebben de studenten van Hogere Hotelschool NHL Stenden in Leeuwarden bereid gevonden om duizenden kaarten te schrijven. Daarnaast heeft neuromarketingbureau Consumatics aangeboden om alle kaarten te verzamelen en te verspreiden. De verspreiding loopt via de thuiszorgorganisaties.’ 

Wens, verhaaltje of gedicht

Wie mee wil doen met de kaartenactie, kan tot uiterlijk 31 januari geschreven kaarten sturen naar onderstaand adres. Schrijf op de kaart een wens, verhaaltje of gedicht en sluit af met je naam. Je hoeft de kaarten niet apart te frankeren met postzegels: verzamel alle kaarten in één gefrankeerde envelop en stuur deze naar het adres in Almere. 

Kijk op www.veel-liefs.nl voor ideeën en inspiratie. 

Consumatics 

t.a.v. Veel Liefs kaartenactie

Edvard Munchweg 61

1328 MK Almere

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden