<p>Om kans te maken op het mooie bedrag van 1.250 euro schrijf je jezelf of je team in met een goed uitgedacht plan voor de sponsoring. Eigen foto</p>

Om kans te maken op het mooie bedrag van 1.250 euro schrijf je jezelf of je team in met een goed uitgedacht plan voor de sponsoring. Eigen foto

Fietsenwinkel geeft 5000 euro weg met Sponsor Pitch

  Nieuwsflits

UTRECHT - Ieder jaar krijgt de on- en offline fietsenwinkel Mantel veel sponsoraanvragen. Om iedere aanvraag een gelijke kans te bieden, wordt ook in 2021 weer de Sponsor Pitch gehouden. Waarin er in totaal 5.000 euro wordt weggegeven. Dit jaar kun je als deelnemer een mooi bedrag van 1.250 euro winnen. Naast wielerteams, toerclubs en wielerevenementen kunnen ook goede doelen en zelfs individuen hun idee pitchen om kans te maken op een prijs. Deelnemers kunnen zich tot en met 14 februari 2021 opgeven voor de Sponsor Pitch.

Om kans te maken op het mooie bedrag van 1.250 euro schrijf je jezelf of je team in met een goed uitgedacht plan voor de sponsoring. Uiteraard moet dit plan fietsgerelateerd zijn. Uit alle aanmeldingen worden twee winnaars geselecteerd door een jury. Een winnaar in de categorie goede doelen en een winnaar in de categorie overige deelnemers. 

Uit de overgebleven inzendingen zal er nogmaals twee keer 1.250 euro weggegeven worden door middel van de publieksprijs. Deze inzendingen zullen met foto en pitch-omschrijving op Facebook geplaatst worden. Ook hier wordt onderscheid gemaakt tussen goede doelen en overige deelnemers. De twee inzendingen met de meeste likes winnen de publieksprijs van 1.250 euro. 

Nadat alle inzendingen op 14 februari zijn ingediend, zullen de winnaars van de juryprijs op 17 februari 2021 bekend gemaakt worden. Hierna begint het stemmen voor de publieksprijs via Facebook. De winnaars van de publieksprijs zullen op 26 februari 2021 uitgeroepen worden.

Meer informatie over de Sponsor Pitch 2021 kun je vinden op https://www.mantel.com/sponsorpitch

Vragen over de Sponsor Pitch? Neem contact op met Dennis Hobbenschot (sponsorpitch@mantel.com)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden