<p>&nbsp;De benoeming van Ton Tuijten past in de verdere professionaliseringsslag bij Maximus. Eigen foto</p>

 De benoeming van Ton Tuijten past in de verdere professionaliseringsslag bij Maximus. Eigen foto

(Foto:)

Ton Tuijten commercieel directeur Maximus Brouwerij

  Nieuwsflits

LEIDSCHE RIJN - Maximus Brouwerij in Utrecht heeft Ton Tuijten benoemd tot commercieel directeur. In deze nieuwe functie wordt hij verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten en de productie van Maximus, naast algemeen directeur Ewald Visser. 

Ton Tuijten is meer dan drie jaar actief als adviseur van de brouwerij en heeft meer dan 25 jaar ervaring in senior-managementfuncties en in het geven van advies aan MKB-bedrijven. De benoeming van Ton Tuijten past in de verdere professionaliseringsslag bij Maximus. Hierdoor heeft de brouwerij in de afgelopen periode onder meer een duidelijkere identiteit gekregen en nieuwe producten gelanceerd, zoals recent haar Circus Maximus-lijn met bijzondere bieren op blik. 

Onafhankelijk

Maximus is een gepassioneerde , onafhankelijke brouwerij in Utrecht, waar doordrinkbare bieren van hoge kwaliteit en met een eigen identiteit worden gebrouwen. De traditionele, koperen stoom-brouwinstallatie van Maximus vormt het hart van de brouwerij en is vanuit haar proeflokaal te bewonderen. 

Leerwerkbedrijf

Maximus is ook een leerwerkbedrijf waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer een kans krijgen om aan het werk te komen.  

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden