<p><strong>&nbsp;In de voorjaarsvakantie, van 22 tot en met 26 februari, organiseert DURF! - samen met alle partners uit de wijk - de Urban Mix.&nbsp;</strong>&nbsp;</p>

 In de voorjaarsvakantie, van 22 tot en met 26 februari, organiseert DURF! - samen met alle partners uit de wijk - de Urban Mix.  

Activiteiten voor jongeren in Urban Mix Vakantieweek

  Nieuwsflits


UTRECHT - Ook zin om eindelijk weer wat leuks te doen? In de voorjaarsvakantie, van 22 tot en met 26 februari, organiseert DURF! - samen met alle partners uit de wijk - de Urban Mix. Dit is een divers activiteitenprogramma voor jongeren tussen de 8 en 24 jaar.

De activiteiten worden over het algemeen digitaal aangeboden of in kleine vorm fysiek in de buitenlucht op plekken, zoals Vleuterweide, het Máximapark of in De Meern. En jongeren kunnen de hele week hun benen strekken voor een Koffie To Go bij Muziekpodium Azotod.

Online-pubquiz

Op maandag 22 februari is er een @HOMEQUIZ. Dit is een online-pubquiz, waar je gezellig vanuit je luie stoel - samen met je vrienden, ouders of huisgenoten - aan mee kan doen. Ben je meer van de sport? Op dinsdag 23 februari wordt er een Vossenjacht gehouden, geheel in het teken van sport en op drie niveaus. Hoe goed denk jij te zijn?

Zelf sporten? Dan kan je meedoen aan DURF! Te voetballen, op woensdag 24 februari, bij Azotod. Zolang je 17 jaar of jonger bent kan je je opgeven. Je kan je in je eentje opgeven, maar ook voor een groep van vier.

Muffins bakken

Op die woensdag kan je ook meedoen met #MissieMuffin. Hierbij kan je meehelpen om muffins te bakken. Bak jij de mooiste muffins, dan kan je ook nog eens een prijs winnen. De muffins worden gegeven aan mensen die het kunnen gebruiken.

Is dansen veel meer jouw ding? Schijf je dan in voor DanceCrew! Op donderdag 25 februari wordt een dansles gegeven door Macy bij muziekpodium Azotod, natuurlijk geheel volgens de richtlijnen.

Coronakilo’s kwijt?

Op vrijdag 26 februari wordt  een 5-kilometer run georganiseerd, die van start gaat bij Muziekpodium Azotod. Wil jij die coronakilo’s kwijt? Schijf je dan vooral in.

Deze dagen worden georganiseerd in samenwerking met De Brede School Vleuterweide, DOCK Utrecht, Sport Utrecht, Stichting JoU, Cultuur19, Klub19, Stichting Union Breed, Muziekpodium Azotod, Brouwerij Maximus en Parkrestaurant Anafora. Kijk voor het volledige programma op de site van Brede school: https://bredeschoolutrecht.nl/vleuterweide/activiteiten/.

Inschrijven voor een van de activiteiten? Stuur dan direct een mail via Durf.algemeen@gmail.com of slide een DM naar het Instagram account: @projectdurf. Voor meer informatie over de activiteiten van DURF! kan je terecht op de site van Project DURF!: https://www.durf.info/agenda/

Locaties

Brede school Vleuterweide: Teunisbloemlaan 54, 3452 CB Utrecht

Azotod: Meerndijk 126, 3454 HV Utrecht

Maximus Brouwerij: Pratumplaats 2A, 3454 NA Utrecht

Anaforo: Uilenboslaan 1, 3451 GB Utrecht

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden