<p>Om de ondernemers te steunen, heeft Fysio van Leeuwen cadeaubonnen gekocht, die verloot worden onder de deelnemers. Eigen foto</p>

Om de ondernemers te steunen, heeft Fysio van Leeuwen cadeaubonnen gekocht, die verloot worden onder de deelnemers. Eigen foto

Corona-editie Palm Pasen Polderloop zondag 28 maart

  Nieuwsflits

DE MEERN - Fysio van Leeuwen uit De Meern organiseert elk jaar de Palm Pasen Polderloop (PPP loop). Dit is een hardloopwedstrijd, een week voor Pasen, met veel gezelligheid. Helaas kon die vorig jaar niet doorgaan door Corona. Dit jaar gaat de PPP loop wél door, maar op een andere manier. De deelnemers lopen de afstanden 5, 8 of 13 kilometer individueel en sturen de resultaten op via Strava of via de mail. Ook krijgen zij een Corona-editie hardloopshirt. De top-3 dames en heren krijgen een traditionele chocoladepaashaas, die Coronaproof wordt uitgedeeld. 

In het afgelopen jaar hebben diverse ondernemers het zwaar gehad. Om deze ondernemers te steunen, heeft Fysio van Leeuwen cadeaubonnen gekocht, die verloot worden onder de deelnemers. Deze ondernemers zijn: 100% Real Greek, Jasmine Palace, Rare jongens en Café De Don. 

Taarten voor huisartsen

Daarnaast worden er taarten uitgedeeld aan de huisartsen in De Meern. Dit om de lokale zorgverlening een hart onder de riem te steken. Ook krijgen de winnaars een cadeaubon van hardloopwinkel Run2Day. 

Aanmelden

De Palm Pasen Polderloop is op zondag 28 maart. Aanmelden kan door te mailen naar stephan@fysiovanleeuwen.nl of via de Fysio van Leeuwen Performance Club op Strava.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden