Logo brugutrecht.nl


<p>Vestigingsdirecteur Menno Pel heet iedereen welkom in het gloednieuwe Mega Occasion Centrum (MOC) van Van Mossel in Utrecht.</p>

Vestigingsdirecteur Menno Pel heet iedereen welkom in het gloednieuwe Mega Occasion Centrum (MOC) van Van Mossel in Utrecht.

Klantvriendelijkheid en topservice gaan samen in gloednieuw MOC

  Nieuwsflits

UTRECHT - Autobedrijf Van Mossel weet als geen ander dat de koper van een occasion dezelfde egards verdient als de koper van een nieuwe auto. In het gloednieuwe Mega Occasion Centrum in Utrecht staat het MOC-team garant voor een hartelijke aanpak en een hoge servicegraad.

“In de korte tijd dat we hier gevestigd zijn, hebben we al veel klanten mogen begroeten die verrast zijn door de architectuur van ex- en interieur. Maar zeker ook door ons gastheerschap compleet met een overheerlijk Van Mossel Petit Four en uiteraard het assortiment van zo’n 250 occasions.” In een van de kleurrijke zitjes onder het verlaagde plafond belicht vestigingsdirecteur Menno Pel ongedwongen de nieuwe huisvesting van het Mega Occasion Centrum langs de A2. Hij wijst op de duurzame led-verlichting die de ruime keuze occasions extra glans geeft en de heldere service-voorwaarden. Vooral over dat laatste raakt Menno Pel niet uitgepraat. Terecht, want mede door de Zeven Zekerheden is de aanschaf van een hoogwaardige occasion bij MOC aantrekkelijk. 

Universeel servicecentrum

“Mede door de ‘alles onder een dak filosofie’ omvat het MOC een eigen, universeel servicecentrum. We hebben alle automerken onder dak en kunnen die ook van de vereiste service voorzien. Maar ook onze ‘service om de hoek!’ is een belangrijk aspect. Door het enorme netwerk van Van Mossel Automotive Group in Nederland kan de koper van een occasion voor zijn garantie en service in zowat elke gemeente of regio terecht.” ‘Regionale opvolging’ noemt Menno Pel het. 

Geschiedenis

De kracht van een aanschaf van een occasion bij het MOC is ook dat het team de geschiedenis van elke auto kent. Daaraan wordt de Van Mossel Garantie gekoppeld. Die voorziet in onder meer 6 maanden Garantie, 14 dagen Omruilgarantie en is uit te breiden met een extra servicepakket. De Zeven Zekerheden zoals Familiepas, Betrouwbaar en Scherpe Prijs lopen daar als een rode draad doorheen. De Familiepas is onderdeel van de Mijn Van Mossel-omgeving en omvat ook een app waarmee service-afspraken kunnen worden gemaakt, de klant wordt geattendeerd op bijvoorbeeld een bandenwissel maar ook voordelen zoals weekendjes weg en Apple -producten tegen kortingen kunnen worden aangeschaft. Het geeft aan dat Van Mossel de kopers van een occasion in het MOC en elders op weg helpt met een uitgebreid pakket aan mobiliteit en service. Kortom: voorwaarden die naadloos passen bij het hoogwaardige assortiment occasions in het aansprekende pand. De vestiging Van Mossel Mega Occasion Centrum Utrecht is te bezoeken op afspraak, via www.vanmossel.nl

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten