<p>Ook de Utrechtse Hockeyclub Fletiomare zet zich komend weekend (corona-proof) in om speelgoed in te zamelen. Eigen foto</p>

Ook de Utrechtse Hockeyclub Fletiomare zet zich komend weekend (corona-proof) in om speelgoed in te zamelen. Eigen foto

Inzameling speelgoed voor de Voedselbank

  Nieuwsflits

UTRECHT - Wekelijks worden ruim 1400 mensen in Utrecht, waarvan meer dan de helft kinderen, ondersteund door de Voedselbank. Speciaal voor de kinderen zette Stichting LON, net als vorig jaar rond Koningsdag, een inzamelingsactie op. Het doel is opnieuw zoveel mogelijk kinderen blij maken met speelgoed dat bij anderen in de kast ligt en een tweede leven verdient. 

De actie komt op een goed moment, nu veel mensen bezig zijn met een grote voorjaarsschoonmaak en van alles tegenkomen. En misschien hebben velen zelfs al speelgoed klaarliggen wat ze graag op Koningsdag tijdens de vrijmarkt hadden willen verkopen. Nu nodigt Stichting LON iedereen uit om ongebruikte, complete spellen en speelgoed te doneren aan de kinderen van de Voedselbank in Utrecht. 

Diverse inzamellocaties

Tot en met 27 april kan er ingezameld worden op diverse locaties in- en buiten Utrecht. Zoek graag naar een inleverlocatie bij jou in de buurt op de website van Stichting LON: https://www.stichtinglon.org/speelgoed-actie-2021

Ook de Utrechtse Hockeyclub Fletiomare zet zich komend weekend (corona-proof) in om speelgoed in te zamelen ten gunste van dit doel. Daar kan zaterdag en zondag tussen 9.00 en 12.30 uur spelgoed worden gedoneerd. 

Verdelen

Op 28 april zal Stichting LON al het ingezamelde speelgoed naar Voedselbank Utrecht brengen. Daarna wordt het verdeeld onder de gezinnen die het goed kunnen gebruiken. De kinderen kunnen zo met een extra glimlach en extra speelplezier de meivakantie tegemoet.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden