Logo brugutrecht.nl


<p>Stemacteur Bart Oomen neemt momenteel het nieuwe boek op. Eigen foto</p>

Stemacteur Bart Oomen neemt momenteel het nieuwe boek op. Eigen foto

‘Rotterdamse Baantjer’ in Utrecht

  Nieuwsflits

UTRECHT - De nieuwe detectiveroman van Paul Dieudonné, ook bekend als de ‘Rotterdamse Baantjer’, is nu te koop. Voor de ontknoping in ‘Rechercheur De Klerck en het lijk in transito’ koos de schrijver een voor veel Utrechters bekende straat: de Biltstraat.

Vooral fans van Appie Baantjer zullen in dit boek met plezier meespeuren met rechercheur De Klerck. Het nieuwe boek is het vierde deel in de goedlopende serie over De Klerck en het vervolg op ‘Rechercheur De Klerck en de ongrijpbare dood’. Van de eerste twee delen zijn al herdrukken verschenen en ze zijn bij de Zweedse uitgeverij Lind & Co als luisterboek uitgebracht. 

Televisieserie?

Stemacteur Bart Oomen neemt momenteel het nieuwe boek op. Daarmee is Paul Dieudonné bezig met een stevige opmars. De Detective & Thrillergids van Vrij Nederland voorspelt zelfs dat er een televisieserie komt. “Die gedachte spreekt me enorm aan”, geeft de schrijver toe. “Al die plekken die ik beschrijft op het beeldscherm. Dat moet geweldig zijn!” 

In de boekhandel

‘Rechercheur De Klerck en het lijk in transito’ is verkrijgbaar bij de boekhandel en op internet voor 9,95 euro. Het boek komt ook als e-book uit voor 5,95 euro. Meer informatie over de auteur is te vinden op http://www.rechercheurdeklerck.nl

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten