Logo brugutrecht.nl


<p>Harmonieorkest Vleuten heeft ruim tweehonderd actieve leden, die met veel plezier en op alle niveaus muziek maken. Eigen foto</p>

Harmonieorkest Vleuten heeft ruim tweehonderd actieve leden, die met veel plezier en op alle niveaus muziek maken. Eigen foto

Harmonieorkest Vleuten doet mee aan Anjeractie

  Nieuwsflits

VLEUTEN - Van 28 mei tot en met 5 juni doet Harmonieorkest Vleuten mee aan de jaarlijkse actie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. De collecte is dit jaar voor de tweede keer mobiel, via appjes, mailtjes en social media. De opbrengst van de actie is voor de organisaties die actievoeren.

Harmonieorkest Vleuten heeft ruim tweehonderd actieve leden, die met veel plezier en op alle niveaus muziek maken. De muzikale ontwikkeling van zowel de individuele muzikanten als de zeven verschillende orkesten staat daarbij hoog in het vaandel. Met de bijdrage vanuit het Prins Bernhard Cultuurfonds hoopt de vereniging deze ambitie nog verder te kunnen uitbouwen.

Sinds 1946

Het Prins Bernhard Cultuurfonds organiseert al sinds 1946 de Anjeractie. Het is de oudste collecte van Nederland. Ieder jaar collecteren honderden organisaties voor hun vereniging én voor het Cultuurfonds. Vorig jaar is de actie voor het eerst mobiel georganiseerd: geen bussen en collectanten meer langs de deur. Het Cultuurfonds gaat op diezelfde voet verder. Het is veiliger voor de collectant én makkelijker voor de organisatie. Er is nog steeds grote noodzaak om lokale cultuurorganisaties te steunen. Vandaar dat het Cultuurfonds de hele netto weer teruggeeft aan de organisaties die collecteren.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten