Logo brugutrecht.nl


<p>Bij de ingang staat een nieuw bord van Pietje Puk. Het werd aan &#39;t eind van de feestweek aangeboden door de oudercommissie.&nbsp;</p>

Bij de ingang staat een nieuw bord van Pietje Puk. Het werd aan 't eind van de feestweek aangeboden door de oudercommissie. 

(Foto: Pietje Puk)

Twintig jaar Pietje Puk: nieuw bord

  Nieuwsflits

HAARZUILENS - Pietje Puk bestaat twintig jaar. En dát liet het kinderdagverblijf, ondanks Corona, niet zomaar voorbij gaan. In plaats van groots uitpakken, met ouders erbij, organiseerden de pedagogisch medewerksters voor de kinderen een feestweek met het thema ‘Circus’.

De kinderen werden ontvangen door de pedagogisch medewerksters, die verkleed waren als circusdirecteur, clown of tijger. De kinderen zelf mochten ook hun mooiste outfit aan; een feest om te zien. Ze mochten om beurten door de tijgerhoepel, versierd met vurig crêpepapier. En zo verkleed over de catwalk lopen was natuurlijk ook al spannend. Het weer was prachtig, zodat de kinderen ook buiten van alles konden doen. 

In het zonnetje

Ook de pedagogisch medewerksters werden door Alma, de eigenaresse, in het zonnetje gezet. Mét speciale aandacht voor Kirsten Lips, die vanaf het begin in dienst is; twintig jaar dus. Tot slot werd bij de ingang gezamenlijk een nieuw bord van Pietje Puk onthuld, aangeboden door de enthousiaste oudercommissie.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten