In 'Margreet op anderhalve meter' gaat presentatrice Margreet van Gils op bezoek bij regiogenoten. Eigen foto
In 'Margreet op anderhalve meter' gaat presentatrice Margreet van Gils op bezoek bij regiogenoten. Eigen foto

Nieuwe serie 'Margreet op anderhalve meter' op RTV Utrecht

  Nieuwsflits

UTRECHT - Vanaf zaterdag 23 mei zendt RTV Utrecht een nieuwe serie van het televisieprogramma Margreet uit. In de nieuwe serie 'Margreet op anderhalve meter' gaat presentatrice Margreet van Gils op bezoek bij regiogenoten om te vragen hoe zij omgaan met de coronacrisis. Want wat is er allemaal veranderd en wat is hetzelfde gebleven? Margreet gaat op onderzoek uit!

Zo’n tien weken leven we met het coronavirus in ons land. Na de eerste weken vooral in en om het huis te hebben doorgebracht, gaat iedereen nu weer stapje voor stapje de wereld in. Tijd voor een eerste tussenstand! Hoe gaat het met de mensen in onze provincie? 

Oude bekenden

Margreet zoekt het de komende weken uit door op bezoek te gaan bij oude bekenden. Houd je ook anderhalve meter afstand als je samen werkt én woont, zoals de mensen van de Emmaus gemeenschap in Haarzuilen? Hoe gaan ze bij de Socialrun om met veranderende psychische kwetsbaarheden en hoe gaat het met de bewoners van de Utrechtse wijk Overvecht nu alle plekken om samen te komen gesloten zijn?

Iedere week

Margreet op anderhalve meter is vanaf zaterdag 23 mei iedere week te zien op RTV Utrecht en daarna online te bekijken via www.rtvutrecht.nl/gemist

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden