Alles volgens de RIVM-regels. Foto: Jos van der Meer
Alles volgens de RIVM-regels. Foto: Jos van der Meer

Emmaus Haarzuilens open, maar géén Lentemarkt

  Nieuwsflits

HAARZUILENS - Jaarlijks organiseert Emmaus Haarzuilens op de laatste zaterdag van de maand mei een grote Lentemarkt. De opbrengsten van deze Lentemarkten gaan altijd naar mooie projecten. Vanwege het COVID-19 virus is er dit jaar geen Lentemarkt.

De afgelopen zeven weken was er geen verkoop. De woon-werkgemeenschap heeft wel doorgewerkt met het ophalen en sorteren van goederen en het verrichten van allerlei klussen om en aan het huis. En natuurlijk ook genoten van het mooie weer, met soms een barbecue en het spelen van een partijtje jeu de boules. Dit alles natuurlijk met de nodige restricties, zoals opgesteld door het RIVM.

Emmaus Haarzuilens is intussen ook weer geopend voor de verkoop; iedere woensdag van 13.00 tot 16.00 uur en iedere zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur.

Niet meer dan 80

In verband met de coronacrisis mogen er per uur niet meer dan 80 mensen op het terrein zijn. En moet de minimale afstand tussen mensen anderhallve meter zijn. Daarom moeten belangstellenden zich wel aanmelden om te kunnen winkelen. Stuur een email naar aanmeldenmarkt@emmaus-utrecht.nl en geef je tijdsvoorkeur op (woensdag: 13-14 uur of 14-15 uur of 15-16 uur; zaterdag: 11-12 ur of 12-13 uur).

Organisaties gesteund

In de afgelopen tijd heeft Emmaus Haarzuilens organisaties als de Voedselbank Utrecht en Kleine Coronahulp financieel gesteund. De gevolgen van de coronacrisis treft juist vaak de kwetsbare mensen. En die wil Emmaus graag steunen.

Meer informatie op www.emmaus-utrecht.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden