MeteoGroup huurt nu in totaal meer dan 2300 vierkante meter kantoorruimte, verdeeld over twee etages in het gebouw. Eigen foto
MeteoGroup huurt nu in totaal meer dan 2300 vierkante meter kantoorruimte, verdeeld over twee etages in het gebouw. Eigen foto

Verlenging huurovereenkomst MeteoGroup voor Courtyard Building

  Nieuwsflits

AMSTERDAM/UTRECHT - MeteoGroup Nederland BV heeft, met ingang van 1 juni, haar huurovereenkomst in kantoorgebouw Courtyard Building in Utrecht verlengd. Ook is de kantoorruimte uitgebreid met zon duizend vierkante meter én parkeerplaatsen.

MeteoGroup huurt nu in totaal meer dan 2300 vierkante meter kantoorruimte, verdeeld over twee etages in het gebouw.

MeteoGroup Nederland BV is onderdeel van DTN. DTN is wereldleider in de analyse van meteorologische data en de vertaling daarvan in bruikbare tools voor de landbouw, energie, weer, financiële en transportsector.

Langere tijd

Vanwege de uitbreiding van haar werkzaamheden heeft MeteoGroup ervoor gekozen zich weer voor de langere termijn te committeren aan gebouw Courtyard Building en verder uit te breiden op deze locatie.

Kantoorgebouw Courtyard Building maakt onderdeel uit van een grotere vastgoedportefeuille, die sinds eind 2019 beheerd wordt door Nexus Real Estate. Nexus Real Estate realiseerde deze transactie namens de eigenaar van het gehuurde.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden