Exclusief voor de jeugd zijn er vrijspeelmomenten gecreëerd op zaterdagen van 10:00-12:00, in de Fletiozaal in Vleuten. Foto: Johan Maaswinkel
Exclusief voor de jeugd zijn er vrijspeelmomenten gecreëerd op zaterdagen van 10:00-12:00, in de Fletiozaal in Vleuten. Foto: Johan Maaswinkel

Badminton in de zomer

  Nieuwsflits

VLEUTEN - Het bestuur van BC Castellum heeft besloten om niet voor de laatste week voordat de gangbare zomerstop zou starten, het seizoen als regulier weer te openen. Dit zou ook qua zaalhuur niet mogelijk zijn, daar Gemeente Utrecht heeft besloten niet alle zalen vrij te geven. Dit betekent, dat de herstart zal gaan onder de vlag van Zomerbadminton.

Veel leden willen juist niet spelen in de zomer, maar Corona heeft daar iets aan veranderd. Voor de Zomerbadminton zal per avond een vergoeding worden gevraagd. Het is mogelijk om te spelen in de onderstaande zalen: Op de donderdagen speelt BC Castellum van 19:30-22:30 in Sporthal de Paperclip in Leidsche Rijn. Adres: Parkzichtlaan 203, Utrecht. In deze hal is er ruimte voor maximaal 54 spelers. In de Paperclip is in het eerste uur 3 banen beschikbaar voor jeugdleden. De overige 6 banen kunnen gebruikt worden door senioren, na 20:30 zijn de 9 banen beschikbaar voor seniorenleden. 

Vrijspeelmomenten

Exclusief voor de jeugd zijn er vrijspeelmomenten gecreëerd op zaterdagen van 10:00-12:00, in de Fletiozaal, Albert Schweitzerlaan 10A, Vleuten. Kosten: Jeugdleden: Gratis, senior Castellum leden: € 2,50 niet-Castellum spelers: € 5,00 BC Castellum volgt ten alle tijden de richtlijnen van de RIVM.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden