Foto:

PVCV op jacht naar de eerste punten

  Sport

Léon Bal

De bal is rond

VV De Meern (zo)
De Merenezen spelen de komende twee wedstrijden tegen ploegen onderin de hoofdklasse. Komende zondag is RKSV Minor in Nuth de tegenstander, een opponent met vier punten meer. Er zit nu al een klein gaatje en bij een nederlaag is dat al een serieus gat. De wetenschap dat een week later de nummer laatst langskomt in De Meern vraagt om minimaal vier punten de komende twee wedstrijden. Daar zit wel een bekerwedstrijd tegen Veenendaal tussen.

PVCV

De Vleutenaren willen van de laatste plaats af en nog liever de nul loslaten. Komende zondag is FC Abcoude de tegenstander en die heeft tot nu toe een punt meer verzameld. Kansen voor PVCV. Wat Van den Brink betreft mag er ook wel een beetje brutaler worden gespeeld. De week erna speelt PVCV op de woensdag in Mijdrecht voor de beker tegen eersteklasser Argon.

UVV

De ploeg van Dijksterhuis lijkt op weg naar de bovenkant van de ranglijst. Komende zondag kan er met een zege op het lager geplaatste Waterwijk de leidende plek achter de top vier worden ingenomen. Mogelijk heeft Dijksterhuis met zijn team wel de juiste sleutel gevonden wat betreft de speelwijze.

VV De Meern (za)
Met FC De Bilt tegen VV De Meern staat er een topper op het programma. De ploeg van Beekink doet het goed in de uitwedstrijden. Mogelijk dat er nog drie aan het totaal kan worden toegevoegd. Het gat naar Veensche Boys en Delta Sports'95 blijft groot. De week erna speelt VV De Meern op de dinsdag tegen hoofdklasser SDO voor de beker.

Desto

De wonden moeten gelikt zijn als de strijd begint in huizen tegen AH'78. Op papier een klus die te doen moet zijn. Maar AH'78 uit is altijd een wedstrijd op zich. Desto zal moeten blijven zoeken naar de ideale speelwijze en wil daarvoor graag de spits Carinho de Miranda al aanspeelpunt benutten. De contouren zijn zichtbaar maar verfijning is nog noodzakelijk gebleken.

Meer berichten