Foto:

Loop met z'n drieën naar de overwinning

  Sport

Hardloopvereniging Trecho organiseert na het enorme succes van vorig jaar een tweede TrechoTEAMrun. De estafetteloop start op zondag 11 november.

Vleuten - De TrechoTEAMrun is een estafetteloop waarbij alle deelnemers als team een halve marathon lopen. Die halve marathon loop je dus niet alleen, maar met twee teammaatjes. Elk teamlid loopt twee keer een ronde van 3,5 km, en dat maakt samen een halve marathon. Je kan een team vormen met je loopmaatjes maar je kunt natuurlijk ook de uitdaging aangaan met een sportief straat-, bedrijfs- of familieteam. Schrijf je met drie personen in als mixed-team, dames- of herenteam. Er kunnen maximaal 150 teams van start. Inschrijven kan tot 5 november. Schrijf je in, of kijk voor meer informatie op: www.trechoteamrun.nl. Kinderen van 5 tot en met 12 jaar kunnen meedoen aan de gratis TrechoJeugdloop van 1 of 2 km.

Hardloopvereniging Trecho

Trecho heeft jaren geleden als eerste vereniging een sportevenement georganiseerd op het Lint, de LintloopMAX. Omdat er op een gegeven moment zoveel loopjes waren op het Lint is de vereniging vorig jaar de TrechoTEAMrun gestart. Vorig jaar deden er ongeveer honderd teams mee.

Meer berichten