Foto: Foto:

PVCV verliest van koploper SDZ uit Amsterdam

  Sport

Door Léon Bal

REGIO – VV De Meern wist de eerste wedstrijd van het jaar niet te winnen. Thuis bleek Gemert te sterk, het werd 0-6. PVCV heeft met 3-1 verloren bij de koploper SDZ in Amsterdam. Op de zaterdag verloor VV De Meern met 3-0 bij Benschop. Desto ging tegen de koploper VV Maarssen met 1-3 onderuit. De wedstrijd van UVV werd afgelast.

VV De Meern – Gemert 0-6 Eind november werd trainer Joël Titaley op non-actief gesteld. Assistent Jeroen Hoefste en Hans de Wit namen het stokje over. In de winterstop is er veel gebeurd. Spelers vertrokken om verschillende redenen en met de huidige staf en selectie wil VV De Meern het seizoen gaan afmaken. "We hebben als staf de discipline aangescherpt en regels opgesteld", aldus assistent Hoefste. "Gemert kreeg zeven of acht kansen en maken er zes. Wij hebben ook mogelijkheden gehad, maar laten deze onbenut. De groep weet nu weer dat er eerst hard gewerkt moet worden en dat we elkaar niet mogen laten vallen." Komende zondag wacht het thuisduel met Baronie.

SDZ – PVCV 3-1 De Vleutenaren hebben 2018 afgesloten onder de leiding van John van den Brink, die plotseling zijn aftreden aankondigde. "Dat was een grote verrassing voor ons als club, maar we hebben zijn keuze gerespecteerd", aldus Wilt Jan de Boer, die samen met assistent Ralph Becking voorlopig de trainingen en de coaching overneemt. "We zoeken naar een nieuwe hoofdtrainer die de juiste papieren heeft. Dat zal niet eenvoudig zijn, want we hebben begin januari bekendgemaakt dat Mitch Maes onze nieuwe trainer wordt in het komende seizoen", aldus De Boer. Na een vroege voorsprong maakte Thom Lit de gelijkmaker. In de tweede helft schakelde SDZ een tandje erbij. De 3-1 zorgde voor een terechte winnaar. "Goals maken is het gehele seizoen al ons probleem. Binnenkort sluiten Dennis Boeijen en Max Ramaekers weer aan en dan is een groot deel van de selectie weer compleet", besluit De Boer. Komende zondag speelt PVCV thuis tegen Pancratius.

Benschop – VV De Meern 3-0 De Merenezen van trainer Richard Beekink hebben hard gewerkt, maar kwamen niet voorbij Benschop. Het was 2-0 bij de rust. Ondanks het aandringen van de Merenezen wist in de tweede helft alleen Benschop het net nog te vinden. Zaterdag speelt VV De Meern thuis tegen Loosdrecht.

Desto – VV Maarssen 1-3 De koploper bleek een maatje te groot voor Desto. Het was de laatste wedstrijd uit de heenronde in de competitie. De bezoekers staan nu vier punten boven NITA dat een wedstrijd minder heeft gespeeld, maar nog wel als enige ploeg in deze competitie ongeslagen is. Zaterdag speelt Desto uit bij Robin Hood in Amsterdam.

Meer berichten